Sponsorene

Sitter nå ved frokostbordet kl 10.00. Ikke helt i takt med tiden her hjemme enda. Nå ville klokka vært 04.00 og bare 1,5 timer til jeg ville ha stått opp i Canada. Sover urolig og våknerr mye om natta, men dette «går» seg til. Spiser og spiser ikke for å bli tykk igjen, men for å prøve og få opp energinivået.

I dag vil jeg si noe i forhold til de som har stilt opp for meg «Sponsorene». Hadde klart meg på egenhånd og uten dem, men med disse på lag bidrar de til at sykkelturen blir bedre for meg og enklere.

BJØRN MYHRE SPORT: Her er det kompetanse i «bøtter og spann». Ingen ting overlates til tilfeldighetene. De som jobber her er genuint opptatt og interessert i det de holder på med. Om du skal ha ski, sykkel eller på jakt eller til fjells så finner de frem det beste for deg. De tilpasser utstyret akkurat til deg og ditt behov. Skulle det skje noe så ordner de alltid opp, service.

Service og kunden i sentrum er viktig for bedriften.

Ikke uten grunn at Bjørn Myhre sport har blitt tildelt serviceprisen 2 år på rad. En stor takk til Eierne Olav Stuveseth, Rune Høiås og Jørn Thomas Bergh. Jørn Thomas har jobbet mye for meg spesielt i forhold til utstyr. Riktig utstyr kan være forskjellen på om du lykkes eller ikke. Jørn har bred erfaring fra friluftsliv under krevende forhold. Han plukket ut det beste utstyret til mitt bruk. En stor takk til Bjørn Myhre sport.

HARD ROCX: Dette er andre langturen jeg bruker Hard Rocx sykkel. På turen til Thailand valgte jeg en type HR cross machine touring. Valgte denne den gang på grunn av at jeg viste underlaget ville variere en del fra asfalt til humpete og dårlige grusveier. For meg den gang ønsket jeg også rett styre. Nå valgte jeg en HR Gravel Grinder GT2. Jeg ønsket en med bukkestyre, og singeldrev som ruller på asfalt tilnærmet likt en racer og som i tillegg takler grus på en utmerket måte. En sykkel mange bør velge i forhold til de varierte bruksområdene og friheten det gir deg til å velge hvor du skal sykle. Begge syklene har fungert utmerket. Ekstrem bruk og belastninger. Tilsammen syklet jeg et sted mellom 1.200 og 1.300 mil på disse syklene. De har holdt uten noe form for uhell, kun naturlig slitasje på bremser, drivverk og dekk. Helt utrolig, dette kaller jeg kvalitet. Er ikke i tvil om hva jeg velger av sykkelmerke dersom jeg legger ut på ny ekstremtur. Det blir en Hard Rocx. Har mye erfaring fra andre sykkelmerker og leverandører etter mange år med sykling og mekking.

Ingen og jeg understreker ingen er i nærheten av å yte den servicen Hard Rocx gir.

Jeg anbefaler Hard Rocx på det sterkeste og så er dette et norsk merke som har startet opp for 27 år siden. En stor takk til Hard Rocx.

ACLIMA: Ull. Når jeg skal ut på krevende turer med utfordrende værforhold er det bare en ting som gjelder å ha på seg inn mot kroppen og det er ULL. Aclima har utviklet og leverer det beste tilpasset denne bruken og behovet. Undertøyet har felter med en type netting (helsetrøye) som transporterer vekk fuktighet, tørker fort opp og holder på varmen. Jeg brukte ikke noe annet under utenpåklærne på hele turen og er strålende fornøyd. Har også brukt dette undertøyet på fjellet. Det er som sagt bare ULL som gjelder mot kroppen og så er det vindtett og vannavstøtende på utsiden. En annen viktig ting med ull er at det ikke lukter. Syntetisk lukter dritt. Kast det dere har av annet undertøy og kjøp Ull fra Aclima enten på sykkeltur eller til fjells. Tusen takk til Aclima.

WEB2NET – nå DATAPOWER: Har benyttet meg av deres profesjonalitet og kunnskap innenfor oppsett av hjemmesider og blogg. De leveres også ehandelløsninger. Jeg har ingen kunnskap innenfor dette feltet. På turene mine skriver jeg alltid dagbok. På denne turen oversendt jeg mine notater og bilder til Web2net v/Anne Irene Kne som skrev dette inn på bloggen og holdt den oppdatert. Jeg er ydmyk for at så mange har fulgt med på turen og er takknemlig for støtte og motivasjon dere har gitt. En stor takk til Web2net som stilte opp med sin kunnskap som ikke jeg har og som har delt turen og opplevelsene med oss.

Følg med i morgen, da tar jeg opp temaet hva en bør ha fokus på og hva en bør unngå. Dette er med på å påvirke din psyke og energinivå.