Om meg

Profil

Navn: Terje Kolbjørnsen
Alder: Rundt 60 år ung
Bosted: Hokksund
Gift: Ja, med Lise
Barn: 3 voksne barn: Thomas, Kine og August
Barnebarn: 4
Yrke: Pensjonert brannmann, jobber nå hos Bjørn Myhre, Snekker og altmuligmann.

Fra verkstedet hos Bjørn Myhre

Litt om meg

De siste årene har jeg brukt på fantastiske sykkelturer med full oppakning. Jeg har alltid vært en treningsnarkoman. Tidligere var jeg en aktiv turner, spilt fotball og nå er det sykkel jeg er hekta på.

Jeg er nok en drømmer og liker å utfordre meg selv. Hvor mye kropper klarer både fysisk og mentalt. Jeg har tidligere syklet Norge på langs, syklet fra Hokksund til Thailand, syklet Jotunheimen rundt 12 ganger. Store styrkerpøven -Trondheim-Oslo 11 ganger.

Jeg har en tålmodig kone som lar meg drive på. 🙂

Denne gangen er det Canada på tvers som skal gjennomføres. Start 15. september 2019. Turen vil ta ca 1 måned.

Sykkel er en livsstil

– Det er mange som spør meg hvorfor jeg driver med dette her og det er i alle fall ikke for å imponere andre. Man vokser som menneske og det er mye lærdom å ta med seg. En blir mer løsningsorientert i stedet for å fokusere på skaden og det negative. Uansett hvor vondt man har i kroppen og sliten man er, så kommer man seg på sykkelen igjen dagen etter. Jeg gjør det rett og slett for å se hva vi klarer, hva vi kan tåle.

– Det har blitt en livsstil, sykkelen er et utrolig fremkomstmiddel. Jeg har alltid vært fascinert av de som sykler langt, jeg blir fristet av det som er litt ekstremt. Så jeg satte meg som mål å sykle Trondheim – Oslo og etter det ble jeg bitt av basillen.