11. etappe – Fremme i Gull Lake

Phu…….. Fremme i Gull Lake etter 17,1 mil, det var plan B.

Mer detaljert kart – trykk her!

Dagen startet bra med vinden rette vei og fin temperatur. Dette endret seg. Utover dagen dreide vinden og kom fra nord, iskald vind og regnbyger. Slår værmeldinga til så blir dette beintøff. Vind fra nordøst (mitt i tryne) og kaldt. Skal komme en del regn også, håper ikke det blir snø. Vinteren biter meg i rompa hele veien. Kjente på vinden og vindkastene i dag når jeg syklet over de åpne slettene. Kjempet for å holde sykkelen på veien.

Landskapet har endret seg noe. Fra flatt til runde åser som veien snor seg over. Så det blir en del opp og ned, men ikke de heftigste bakkene. Været endrer seg fort fra sol til regn og motsatt.

Det fascinerer meg hvor lite søppel det er langs veien. Det er satt opp søppeldunker ved en del rasteplasser som er godt merket. Folk bruker tydeligvis dunkene.

Kjører forbi en del dyr som ender sine dager her, trist.

Spent hva dagene fremover serverer meg av vær og vind. I morgen er Chaplin målet.

Tenk positivt nå Terje! Hard jobbing som gjelder de nærmeste dagene.

Litt om Gull Lake

Område: 250 ha

Befolkning: 1045 (2016)

Gull Lake er en liten by i Saskatchewan, Canada, vest for Swift Current som ligger i krysset mellom Trans-Canada Highway og Highway 37.

Den er identifisert av noen av vindmøllene som kan sees i det fjerne mens du kjører langs Trans -Canada Highway. SunBridge Wind Farm ligger i nærheten av Gull Lake. Wikipedia og About Gull Lake