15. etappe – Fremme i Brandon

Huff og huff.

Startet i minus 1. Sola tittet til tider frem så temperaturen ble bedre utover dagen. Vinden var kald og mot i 14,5 mil.

Motvind hvordan takles den?
Prøver å tenke positivt, men kan være vanskelig iblant. Lette motbakker i medvind kan jeg komme opp i 25 km/t. I motvind kan 15 km/t være vanskelig å komme opp i, selv i nedoverbakker. I motvind får en aldri hvile, konstant jobbing. Dagen i dag ble også krevende. Halvveis var det mulighet til å få overnatting. Stod der sliten å vurderte: stoppe her eller fortsette 8 mil i motvinden. Det ble det siste. Jeg er glad for det nå, men var i perioder uvenner med meg selv og sa for en idiot. Der satt vi og var uvenner.

Må ha motivering, ringte til Elida (barnebarnet), superjenta i familien. Hun fikk meg sterk.

Landskapet varierer mer. I perioder en del små løvtrær for så åpne seg i uendelige sletter og dyrkede jorder. Skal love dere at de laaaange slettene er der.

Fikk tatt et bilde av en av gresshoppene som var så ivrige her om dagen, de virket rolige og nedkjølte nå.

Brandon er en litt større by med universitet – se bilde. Husene var koselig og velstelte. Virket som om velstanden er noe høyere her. Var på en bufe restaurant, alt du kunne tenke deg av Kina mat. Spise så mye du ville for ca kr.200,-

I morgen blir vinden enda sterkere imot + regn. Får ta en dag om gangen. Kanskje været er med meg til uka? Satser på det.

Kommet inn i en ny tidssone så nå er det 7 timer differanse.

Ikke gi deg Terje. Du kommer frem, tar bare litt lenger tid. Du har noe å glede deg til. Været forandrer seg alltid.

Brandon

Litt om Brandon

Brandon er en by sørvest i Manitoba i Canada. Den er kjent som «hvetebyen», fordi den ligger i et område med mye jordbruk. Området rundt kalles ofte «Westman». Brandon er Manitobas nest største by, med 39.716 innbyggere. Wikipedia
Område: 77,41 km²
Høyde over havet: 409 m