3. etappe

Klar for dagens etappe. Kl er nå 07.20 her i Merrit og 16.20 i Norge.

Turen fra Merrit til Kamloops blir på ca 9 mil. Starter rett i bakke, men ser ut til å være en fin avslutning. 

Prøver å dele inn etappene i forhold til der jeg tror det er mulig med en enkel overnatting. Ikke alltid like lett siden det er utenom sesong. Prøver også å fordele etappene i forhold til hvor mye stigninger og krevende terrenget er. Kan bruke lengre tid og mer energi på 8 mil en på 15 mil.

Ble våt i går, klærne er fortsatt fuktige. Hva skal jeg velge, spare de tørre klærne å ta på meg de fuktige? Tror jeg gjør det siste. Viktig å ha tørre klær i bakhånd.

Store trøkker/trailere som suser forbi i stor fart. Utrolig glad for hvor hensynsfull de fleste er, legger seg ut og gir plass og hilser, takk! Så var det den ene av trailerne da, plasserer seg helt inntil meg med bare cm avstand i stor fart. Jeg blåste av veien og ned i grøfta. Må følge med, være våken og passe meg selv.

Litt mat før jeg starter, liten matlyst.
Ble våt i går!
Høydemeter – Merritt – Kamloops