Forberedelse til Canada på tvers

Vintertrening: spinning, Fatbike, ski og trugegåing.

En uke i Spania på våren var et fint avbrekk, varmt og deilig ga en fin start på sesongen.

Landeveistreningene blir bygget gradvis opp i forhold til lengde og intensitet.

2019 er et hektisk år for meg med jobbing, hyttebygging, leder i Eiker Kvikk sykkel, styreverv i IF. Eiker Kvikk og ikke minst deltakelsen i Øvre Eiker Arbeiderpartiet.

Oppkjøringen må derfor tilpasses. Har i år gjort en interessant erfaring i forhold til det å bygge kondisjon og styrke. «Flere veier til Rom» kan ikke trene hver dag, har derfor periodisert treningene med mye aktivitet i en periode og mindre i en annen periode. Hard bakketrening og drag på 1-2 timer, lange turer på 6-8 timer.

Syklet Trondheim – Oslo en helg, torsdagen uka etter syklet jeg til Lærdal med full oppakning for så å delta i rittet Jotunheimen rundt. Dagen etter gjennomføring av rittet syklet jeg hjem til Hokksund, alt med sykkelen og utstyr likt det jeg skal bruke på Canada turen. Ble en fin prøvelse med nesten 150 mil på drøyt en uke. Kropp og utstyr klar for Canada.

Etter Jotunheimen rundt blir treningene lystbetont og varierende.