4. etappe gjennomført

Fremme i Salmon Arm og dagens mål er nådd – 11,5 mil.

Dette ble en tøff tur, mye motvind og bakker som merkes i kyllingbena. Sår i lårmusklene, deilig. Litt ubetydelig verking i venstre kne og høyre skulder. Bare bagateller, dette går jo bra. Endelig, i dag datt hode på plass, det mentale er der det skal være nå. Er usårbar, sterk og udødelig nå.

Rutevalg er ikke alltid like enkelt, har ikke vært her før. I dag valgte jeg å følge en vei på motsatt side av elva i forhold til H1. Grusvei som gikk opp og ned hele tiden. Dette var ikke bra, stor påkjenning på utstyr og kropp. Skulle det skje noe så er hjelpa langt unna. Enkelte strekninger var det tett vegetasjon inntil grusveien. Bjørnen bor her, sa de som bor her. Jeg så ingen, men bamse så sikkert meg.

De som lever ute i ødemarka har ingen luksus, her er det enkelt.

Opphold i hele dag bortsett fra de siste 2 mila, fin temperatur. Fikk seng i natt også. Får ta en dusj, før jeg spiser, ser over utstyret og samler inn mat og drikke til morgendagen. Så blir det finplanlegging av morgendagens rute. Så blir det å krabbe under dyna, restitusjon er viktig. Jeg sier til meg selv: «Bra jobba Terje.»

Litt om Salmon Arm

Salmon Arm er en by i Shuswap-landet i det sørlige delen i den kanadiske provinsen British Columbia som har en befolkning på 17 706. Salmon Arm ble en by 15. mai 1905 og er nå stedet for hovedkontorene i Columbia-Shuswap regionale distrikt. Wikipedia.